Huisconcert – Hof van Sliedrecht

 In Chronology
door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Woensdagavond 5 juni 2019 vond in residentie Hof van Sliedrecht aan de Lijsterweg een concert plaats van COV Soli Deo Gloria. Het was het laatste huisconcert in de serie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Christelijke Oratorium Vereniging.
In het restaurant van de Hof van Sliedrecht – dat ook over een podium beschikt – genieten bewoners en andere belangstellenden van het huisconcert van Soli Deo Gloria. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
De muzikale leiding was – zoals gebruikelijk – weer in handen van dirigent Danny Nooteboom. Op piano speelde vaste begeleider André de Jager.
Jubileumjaar
Het koor zong enkele hoogtepunten uit haar omvangrijke repertoire. Op het programma stonden stukken van onder andere G.F. Händel, J.S. Bach en J. Rutter. Het jubileumjaar heeft nog meer evenementen in petto. Zo zal onder andere zaterdag 12 oktober 2019 in de Grote Kerk een uitvoering worden gegeven van ‘Die Schöpfung’ van Joseph Haydn. Zaterdag 23 november 2019 vindt in partycentrum De Lockhorst een jubileumfeestavond plaats.
Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search